retailers.2x Created with Sketch.
Solutions for Retailers >

Blogi

Myyntikentän työkalu Analyse² Regions

28.01.2018

arrow-down Created with Sketch.

Tieto on valttia!

Yksi keskeisimmistä päivittäistavarakaupanalan myyntiedustajan tarvitsemista tiedoista on ajantasainen ja luotettava ulosmyyntitieto. Tiedon avulla hän voi yhdessä kauppiaan kanssa suunnitella ja toteuttaa kaikkien kannalta parhaan mahdollisen hyllyvalikoiman. Me Analyse²:lla haluamme auttaa entistä menestyksekkäämpien suunnitelmien tekemisessä tuomalla valikoimakeskustelujen tueksi helppokäyttöisen, mobiilioptimoidun myyntikentän työkalun.

 

Analyse² Regions -työkalun kehittämisessä on ensisijaisesti ajateltu tien päällä olevaa mobiilikäyttäjää, eikä tästä ole tingitty missään kehityksen tai toteutuksen vaiheessa. Työkalu on yhteensopiva sekä iPadin että Android-tablettien kanssa ja jopa offline-käyttö on otettu huomioon.

Työkalun avulla aluemyyntipäälliköllä on aina käsillä toteutuneen myynnin luvut suhteessa tavoitteisiin.

Tavoitteiden asettaminen ja benchmarkkaus on olennaisessa roolissa, kun mietitään, miten saavuttaa parempia tuloksia. Regions-työkalun avulla aluemyyntipäälliköllä on aina käsillä toteutuneen myynnin luvut suhteessa tavoitteisiin sekä ensiarvoinen tieto siitä, minkälaisia ovat olleet oman tavararyhmän menestyksekkäät aktivointitoimenpiteet.