retailers.2x Created with Sketch.
Solutions for Retailers >

Yritys

Olemme vuonna 2004 perustettu, yksityisomisteinen suomalainen yritys. Yli sadasta asiakkaastamme valtaosa on kauppaketjuja, tavarantoimittajia ja teollisuuden toimijoita.
arrow-down Created with Sketch.

Ratkaisut asiakaskeskeiselle ja tehokkaalle tavarakaupalle

Analyse2 on pohjoismaiden johtava toimija tavarakaupan suunnittelutyökalujen ja tavarantoimittajayhteistyötä tukevien ratkaisujen saralla. Päätuotteemme Analyse2 Merchandising Platform sulauttaa yhteen ratkaisut, joilla hallita kaikkein kriittisimpiä asiakaskokemusta ohjaavia päätöksiä; valikoimaa, hintaa, kampanjoita ja promootioita.

Kuluttaja on visiomme ytimessä

Ainoa keino menestyä nykypäivän vähittäiskaupan alalla, on ymmärtää kuluttajien preferenssejä ja markkinakysyntää, ja mukauttaa toimintaa sen pohjalta. Ratkaisumme tarjoaa analytiikkaa ja kysyntätietoa vähittäiskaupan suunnitteluun, jonka ansiosta asiakkaamme voivat luoda oikean asiakaskokemuksen eri ostokanavissa, säilyttäen silti suunnittelun prosessitehokkuuden.

Tarjoamme täyden palvelukokonaisuuden liiketoiminnan prosessikonsultoinnista aina tuotetietojen hallintaan saakka, jotta asiakkaamme saavat hyödyn irti ratkaisuista täysimittaisesti.

Olemme yksityisomisteinen suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2004. Ratkaisujamme hyödyntää yli 100 tyytyväistä asiakasta päivittäistavarakaupan alalta.